Τρόποι Αποστολής

Το www.daelshoes.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής για την Ελλάδα είναι 3,50€ ενώ συγκεκριμένα για Χίο είναι 2.50€ και αποστέλλονται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών SPEEDEX. Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 60,00€, η αποστολή είναι δωρεάν.

Οι σύνηθες χρόνοι παράδοσης της παραγγελίας είναι:

  • 1-3 Εργάσιμες ημέρες
  • 3-5 Εργάσιμες ημέρες  για απομακρυσμένες περιοχές και με κόστος +3,00€

Αφού λάβουμε και επιβεβαιώσουμε την πληρωμή σας, η παραγγελία σας αποστέλλεται στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται  εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες, απομακρυσμένα νησιά κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αλλαγή διεύθυνσης παράδοσης της παραγγελίας σας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε περίπτωση που η παραγγελία έχει ήδη αποσταλεί από εμάς.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι για λόγους ασφαλείας, για την παραλαβή της παραγγελίας σας από το συνεργαζόμενο Courier απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας ή κάποιου σχετικού εγγράφου, ενώ σας συστήνουμε να ελέγξετε προσωπικά το προϊόν που παραδίδεται και να επιβεβαιώσετε ότι παραμένει άθικτη η συσκευασία του.